Com cuinar cucs amb salsa d'ulls de granota. (1 persona)
Ingredients:
100 grams de cucs.
2 ulls de granota.
4 litres d'escopinada de bruixa.
Estris per utilitzar:
Una cassola.
Una cullera gran.
Una batedora.
Pas 1: Agafem una cassola i li posem 3 litres de escopinada de bruixa.
Pas 2: Posem a la cassola 100 grams de cucs i els posem a bullir fins que és posin torrats.
Pas 3: Agafem la batedora i batem els 2 ulls de granota i li posem 1 litre d'escopinada de
bruixa.
Pas 4: Remenem amb la cullera gran els cucs quan estan una mica torradets.
Pas 5: Quant ja estiguin els cucs torrats traiem la cassola del foc.
Pas 6: Barregem la salsa d'ulls de granota amb els cucs.
Pas 7: Les deixem reposar 10 minuts i a menjar.
Advertència: Tenen que bullir els cucs a temperatura molt alta perquè si no potser queda algun viu.
Hola,
ResponEliminatenen una pinta boníssima.
Hauriem de repassar les faltes d'ortografia, així com les paraules en castellà que has posat.
Recorda també..
tenen que... ---> han de....