Translate

dissabte, 27 d’octubre del 2012

Cucs amb salsa d'ulls de granota



Com cuinar cucs amb salsa d'ulls de granota. (1 persona)


Ingredients:

100 grams de cucs.

2 ulls de granota.

4 litres d'escopinada de bruixa.

Estris per utilitzar:

Una cassola.

Una cullera gran.

Una batedora.



Pas 1: Agafem una cassola i li posem 3 litres de escopinada de bruixa.

Pas 2: Posem a la cassola 100 grams de cucs i els posem a bullir fins que és posin torrats.

Pas 3: Agafem la batedora i batem els 2 ulls de granota i li posem 1 litre d'escopinada de 

bruixa.

Pas 4: Remenem amb la cullera gran els cucs quan estan una mica torradets.

Pas 5: Quant ja estiguin els cucs torrats traiem la cassola del foc.

Pas 6: Barregem la salsa d'ulls de granota amb els cucs.

Pas 7: Les deixem reposar 10 minuts i a menjar.


Advertència: Tenen que bullir els cucs a temperatura molt alta perquè si no potser queda algun viu.





1 comentari:

  1. Hola,

    tenen una pinta boníssima.

    Hauriem de repassar les faltes d'ortografia, així com les paraules en castellà que has posat.

    Recorda també..

    tenen que... ---> han de....

    ResponElimina